23 Φεβ 2011

Θέμης Κανάκης ο Μανδραίος "ΑΡΧΗΓΟΣ"


Όνειρο μου να παίξω με την φανέλα του ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ σε επαγγελματική κατηγορία 





  1. Για τον φετινό ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ: Πιστεύω ότι είναι από τις λίγες χρονιές που η ομάδα έχει τόσο δυνατό σύνολο.Δουλεύουμε καθημερινά σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν μας λείπει τίποτα,κάτι σπάνιο για ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας!Θεωρώ πως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε κατηγορία καθώς σε μια ομάδα με την ιστορία του ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ δεν αρμόζει να παίζει σε τόσο χαμηλό επίπεδο!Στόχος μας όπως και κάθε χρονιά είναι η άνοδος και είναι στο χέρι μας να το καταφέρουμε αυτό φέτος.Όλα αυτά φυσικά δεν είναι τυχαία και οφείλονται και στον πρόεδρο,που με την αγάπη του για την ομάδα έχει δώσει έναν άλλο αέρα στον ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ,κάτι που μας έλειπε τις προηγούμενες χρονιές.Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουν την άνοδο!
  2. Για την πορεία σου στην ομάδα: Αγωνίζομαι στον ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ από τα παιδικά τμήματα.Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ με την φανέλα του ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ σε κάποια επαγγελματική κατηγορία,θα είναι το ιδανικότερο για μένα!Πιστεύω θα μου δοθεί η ευκαιρία μέσα στα επόμενα χρόνια!
  3. ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ κόσμος της Μάνδρας: Ο κόσμος αναγνωρίζει το καλό και βλέπει πως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα.Δίνει το παρών  σε κάθε αγώνα εντός και εκτός έδρας,μας στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο!Ευχαριστούμε πολύ και ελπίζω να τους ικανοποιήσουμε με την κατάκτηση της 1ης θέσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: