3 Δεκ 2012

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ
 Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Μανδραϊκό μέσα στο Αργος.
Όμως όσο οι δυο ομάδες ήταν ισάριθμοι στον αγωνιστικό χώρο ο Μανδραϊκός ήταν καλύτερος και ο Παναργειακός είχε ως κύρια επιδίωξη να μην δεχθεί γκολ, δίνοντας χώρο στον αντίπαλο.
Ο Μανδραϊκός μπήκε με τον αέρα του καλύτερου, είχε κατοχή μπάλας, από την άλλη, ο Παναργειακός προσεκτικός και από κει και μετά ότι προκύψει.
Το β’ ημίχρονο αναμενόταν περισσότερο ενδιαφέρον με τη λογική ότι ο Παναργειακός να προσπαθούσε να δείξει κάτι περισσότερο. 
Στο  46’ ο Ξύδης προχώρησε και έκοψε στο πρώτο δοκάρι για τον Κουσκουνά, αυτός με πλάτη στο τέρμα προσπάθησε με τακουνάκι να στέιλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Παλιγγίνης που είχε διαβάσει τη φάση μπλόκαρε.
Στο 50’ ο Στρατάκης έκοψε παράλληλα για τον Κουσκουνά, όμως ο Φλώρος με τάκλιν τον πρόλαβε.
Στο 53’ γύρισμα του Αγγελόπουλου πίσω αριστερά για τον Μπούρα, αυτός από το ύψος της περιοχής προσπάθησε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Βουτσινά, αλλά αυτή προσγειώθηκε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 57’ ο Μπόμπος με αυτοθυσία ανέκοψε τον Κουσκουνά και αντίκρισε την β’ κίτρινη κάρτα.
Η Μάνδρα έβαλε και τον Λαμπρογιώργο και έπαιξε πλέον με δυο σέντερ φορ. Συνέχισε να έχει την υπεροχή, αλλά και ο Παναργειακός άρχισε να μπαίνει πιο αποφασιστικά στις μονομαχίες. Πολλές φάσεις δεν έγιναν ως το τέλος.
Στο 64’ από κάθετη μπαλιά στον Κουσκουνά, αυτός βγήκε τετατετ ο Παλιγγίνης πρόλαβε κι έπεσε στα πόδια του κι απέκρουσε, ο επιθετικός του Μανδραϊκού έπεσε πάνω του και αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα.
Στο 84’ η φάση του αγώνα, όταν από καραμπόλα σε σώμα αμυντικού της Μάνδρας, η μπάλα έφτασε στο σημείο που ήταν ο Μπούρας τετατετ, προσπάθησε αυτό να πλασάρει στη κίνηση με το δεξί αλλά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βουτσινά.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Δουβίκας): Παλιγγίνης- Καστρίτης, Μπόμπος, Φίλης, Φλώρος- Παπαϊωάννου, Ζίου, Ισούφη (75’ λ.τρ. Δρούλιας)- Κάπλαντζης (87’ Τριμπόνιας), Αγγελόπουλος, Μπούρας (90’ Ζαχαράκης).
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Αντ.Αυλωνίτης): Βουτσινάς- Ευθυμίου, Παπαναγιώτου, Χάλαρης (67’ Λαμπρογιώργος)- Ζουράβλιοφ, Στρατάκης, Κωνσταντινίδης- Ξύδης, Κουσκουνάς, Αλεξανδρόπουλος (46’ Πλάτζος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: