25 Φεβ 2013

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ




Eνωση Ερμιονίδας και Μανδραϊκος έμειναν στο 1 – 1 στο χθεσινό  ντέρμπι των πρωτοπόρων του ομίλου στην Ερμιονη με τις δύο ομάδες να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο έχοντας και οι δυο σημαντικές ευκαιρίες για να παρουν τον αγώνα.
Την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα την είχε ο Μανδραϊκος όταν ο Μάρης σούταρε από το ύψος της περιοχής και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Πονηρού.Στο 14 λεπτό γκολ για τους γηπεδούχους με δυνατό σουτ του Κιοσσέ στο παραθυράκι του Βουτσινά. Στο 21 λεπτό δυνατό σουτ του Θάνου η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Πονηρού.  Στο 36 λεπτό ο Θάνος με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής κάνει το 1-1.Ο Μανδραϊκος στο 42΄ διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Κουσκουνα και που δεν έδωσε ο Ανούσος.  Στο 47 λεπτό ο Δήμας με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Σαμαρά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βουτσινά. Στο 58 λεπτό ο Σαμαράς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα πέρασε παράλληλα προς την εστία του Βουτσινά χωρίς να προλάβουν οι επιθετικοί της Ερμιονίδας να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 61 λεπτό ο Πονηρός απέκρουσε εκπληκτικά στην αριστερή του γωνία πλασέ του Θάνου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.










ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Νίκος Ανούσος ( Λακωνίας)
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Δημητρίου, Κιοσσές , Στάικος, Συμελίδης  Μουκίδης, (46 , Δήμας ) Κρίστο ( 82 Κάλφας ), ,Μιχαλάκης (73' Μακρίδης )
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Βουτσινάς,Κωνσταντινίδης, Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου , Ευθυμίου, Μαρής, ( 58 Στρατάκης ),  Θάνος, ( 63 Παπαδόπουλος ), Ζουραβιόφ,  Αλεξανδρόπουλος, Κουσκουνάς, ,  Ξύδης. ( 51 Λαμπρογιώργος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: