1 Απρ 2013

τελευταίος αγωνας πρωταθληματος

ΧΑΛΚΙΔΑ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ


Έπεσε η αυλαία στον 7ο όμιλο του περιφερικού πρωταθλήματος με τον ΜΑΝΔΡΑΪΚΟ να παίρνει τελικά την ΔΕΥΤΕΡΗ θέση τις βαθμολογίας που oδηγει στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικης.


Ένα παιχνίδι με δυο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου έγινε χθες στην Χαλκίδα με τον ΜΑΝΔΡΑΪΚΟ να είναι ο νικητής στο τέλος με 0-2. Οι δυο ομάδες κατά διαστήματα έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο ο ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ ειχε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων έπειτα η Χαλκίδα ισορρόπησε και είδαν όλοι ένα καλό παιχνίδι.

 Τα γκολ για τον ΜΑΝΔΡΑΪΚΟ πέτυχαν στο 61΄ο Θάνος ύστερα από κομπίνα σε φάουλ έξω από την περιοχή έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Μόνου γράφοντας το 0-1 και στο 81΄ο Ξύδης έπειτα από σουτ του Κουσκουνα απέκρουσε ο Μόνος και στην επαναφορά έκανε το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


Στα  αρνητικά ήταν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο στάδιο τις Χαλκίδας αφού ήταν πολύ ήσυχος αγώνας από πλευράς ποδοσφαιριστών κανένα πρόβλημα ούτε μια επίμαχη και σκληρή φάση με αποτέλεσμα να γίνουν όλα αυτά.




ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Βουτσινάς-Δημητριάδης-Τσίγκρος-Παπαπαναγιώτου-Ευθυμίου-Μαρής-Ζουραβλιοβ(70΄Δήμου)-Ξύδης-Κουσκουνάς-Θάνος(82΄Στρατάκης)-Αλεξανδρόπουλος.

ΧΑΛΚΙΔΑ : Σαλεμής(20΄λ.τ.Μόνος)-Νικολάου-Πλατσιέρης(85΄Σταματίου)-Τσατσαρώνης-Γκιόκας-Ευσταθίου-Ζαφειρόπουλος-Τσετιροκλής-Θωμάς-Φελέκης-Τσιαλμάς.




mandraikos fans...

Δεν υπάρχουν σχόλια: