2 Ιουλ 2013

mandraikos news

ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΤΟΜΑ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΜΙΧΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ κ.ΚΑΡΑΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΗ  ΚΑΙ ΠΡ.ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΝ κ. ΒΙΡΒΙΛΗ ΓΡΗΓΟΡΗ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΜΑΣ.

Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1/7/13 ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ .

ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥΣ.


ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ. Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΝΔΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ  ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: