22 Μαΐ 2014

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Τα όσα ζήσαμε φέτος στον  ΜΑΝΔΡΑΪΚΟ  ούτε σε βιβλίο δεν θα μπορέσουν να   χωρέσουν. Το μόνο όμως πράγμα που δεν θα φύγει από το μυαλό και την καρδία μας είναι ότι αυτοί που ήμασταν δίπλα στην ομάδα, μπορέσαμε και στο τέλος ο ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ έμεινε  στην Γ΄Εθνικη. Από το καλοκαίρι κάποιοι ήδη μας είχαν ξεγραμμένους  έβαζαν και  στοιχήματα ακόμα ως προς την πορεία της ομάδας, όμως δεν τα κατάφεραν και αυτό  πρέπει να πονά  πολύ. Εμείς κατορθώσαμε πάντως παρά τα άπειρα προβλήματα να σώσουμε την ομάδα και από  αυτόν τον πόλεμο να γίνουμε πιο δυνατοί. Το ότι λειτουργήσαμε σαν ομάδα φάνηκε από την πρώτη στιγμή αφού ξεκινήσαμε από το μηδέν με μόνο ένα δελτίο παρακαταθήκη και δώσαμε πραγματική μάχη να στηθεί η ομάδα . Η λειτουργία της φάνηκε παρόλο που είχαμε αρκετές διαφωνίες μεταξύ μας σαν διοίκηση, αφού για το καλό του ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ αλλάξαμε τρεις πρόεδρους και τρεις προπονητές . Η πολυφωνία στην διοίκηση έφερε αυτό το αποτέλεσμα αλλά και λάθη, μα τελικά κέρδισε στο τέλος  ο ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ. Οι τίτλοι στην διοίκηση ήταν τυπικοί και αποφάσεις παίρναμε όλοι μαζί. Στο οικονομικό  σκέλος το πρόβλημα ήταν μεγάλο από την  αρχή και αρωγός στην προσπάθεια αυτή ήταν ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλιας και  ειδικότερα ο Δήμαρχος Κος Δρίκος Γεώργιος  που με την συμβολή του οικονομικά και  ηθικά , καταφέραμε αυτό το επίτευγμα και τον ευχαριστούμε από καρδίας.
Ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα αυτή την χρονιά.
Ευχαριστούμε τους:
 ΚΑΡΑΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΗ  προπονητή –γυμναστή  της ομάδας,
ΒΙΡΒΙΛΗ ΓΡΗΓΟΡΗ  προπ. Τερματοφυλάκων,
ΚΑΠΟΥΑ ΓΙΩΡΓΟ  τεχν. δ/ντη της ομάδας
 ΧΟΝΔΡΟ ΣΠΥΡΟ  φυσικ/τη της ομάδας , για όσα πρόσφεραν αυτή τη χρονιά στην ομάδα .
Επίσης τον Κ. ΜΙΧΑ ΚΥΡΙΑΚΟ και Κ.ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΣΤΕΛΙΟ για τη συνεισφορά τους .
Ευχαριστούμε  όλους τους χορηγούς της ομάδας που από την αρχή της χρονιάς ήταν στο  πλάι μας σε κάθε δυσκολία.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους  του ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ που σε δύσκολους καιρούς ,σε κάθε κάλεσμα μας έδωσαν την συνεισφορά τους και  δήλωσαν παρόν για την ομάδα.
Τέλος ευχαριστούμε όλους εκείνους που δεν τους κάναμε το χατίρι να πέσει η ομάδα και αναφέρουμε  απλά ότι σε πείσμα των καιρών ο ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ είναι γεννημένος να πρωταγωνιστεί.
                                                                                             ΤΟ Δ.Σ. ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: