4 Μαρ 2011

ο ΒΡΑΧΟΣ της άμυνας δηλώνει

  Γιώργος Παπαπαναγιώτου
"δεν έχουμε αντίπαλο στην κατηγορία,
 το μεγάλο ευχαριστώ θα είναι η ΑΝΟΔΟΣ"
  1. Για την ομάδα και την άνοδο : Σαν σύνολο έχουμε δέσει αρκετά.Πάνω απ'όλα έχουμε μεγάλη βοήθεια από τον πρόεδρο,παίρνουμε γνώσεις και εμπειρίες από τον προπονητή μας  κ.Τέλη Πιστόλη και από τον γενικό αρχηγό κ. Γρηγόρη Δράγαση.Η ομάδα δυνάμωσε αρκετά με τις μεταγραφές του Γενάρη, δημιουργώντας ένα δυνατό σύνολο!Ο μόνος αντίπαλος μας είναι ο κακός μας εαυτός!Στην κατηγορία δεν έχουμε αντίπαλο!!!
  2.  Για την μέχρι τώρα πορεία σου : Ξεκίνησα 14 χρονών από το χωριό μου Άσκρη Βοιωτίας και για 3 χρόνια ήμουνα στους νέους της Α.Ε.Κ.!Η πρώτη μου επαγγελματική ομάδα ήταν ο Εθνικός Πειραιώς (Γ΄εθνική),συνέχισα δανεικός στον Άγιο Δημήτριο όπου πήραμε την άνοδο και έπειτα στην Ηλιούπολη,τέλος έπαιξα 2 χρόνια στον Αία Σαλαμίνας,έχοντας και μια κλήση στην εθνική νέων!
  3. Για τον κόσμο του ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ : Έχουμε στεναχωρήσει 2 φορές τον κόσμο,μια στον Ακράτητο και μια με τον πανελευσινιακό.Πιστεύω στον 2ο γύρο θα φέρουμε τον κόσμο πίσω γιατί υπάρχει πολύς φίλαθλος κόσμος στον ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ!Ένα μικρό ευχαριστώ τους δώσαμε στον Άτταλο αλλά το μεγάλο ευχαριστώ θα είναι σε λίγες μέρες με τον 1ο ως τώρα της βαθμολογίας και την άνοδο!Με την κατάκτηση της ανόδου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και τους οπαδούς του ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: