1 Μαρ 2011

αποκλειστική συνέντευξη στο blog από τον Γιάννη Χέλη

"Φέτος είναι η σειρά μας
εμείς θα πανηγυρίσουμε"


  1. για την ομάδα και την άνοδο: Φέτος στην Μάνδρα έχουν γίνει αρκετές αλλαγές και όλα λειτουργούν επαγγελματικά!Ο προεδρός μας κ.Γιαλιάς κατάφερε φέτος να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο,επανδρώνοντας όλα τα πόστα της ομάδας με ανθρώπους που έχουν σκοπό να περάσουν στην ομάδα της Μάνδρας την επαγγελματική νοοτροπία!Ο ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με καλή ιστορία,είναι κρίμα με την προσπάθεια που γίνετε φέτος να μην κερδίσει την άνοδο!Πιστεύω ότι φέτος θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίζουμε!!!
  2. για την πορεία σου έως και τον ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ: Απ'τις αλάνες του Αιγάλεω βρέθηκα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού,στα 18 μου μετακόμισα  στον ΠΑΣ Γιάννενα και ξαναγύρισα μετά Αθήνα στον Π.Α.Ο. Ρουφ.Τα τελευταία 2 χρόνια ανήκω στον ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ!!!
  3. το μήνυμα σου για τους οπαδούς της ομάδας: Σαν αρχηγός της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι κοντά μας και μας δίνει πνοή να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την άνοδο στην Δ'εθνική.Τώρα που έχουμε μπει στην τελική ευθεία περιμένουμε και άλλο κόσμο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!!!
 κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο κ, Μελέτη Αδάμ και σε όλους όσους βοηθούν την ομάδα από τη πόλη της Μάνδρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: